Huisregels – Tandartspraktijk Rijnaars – Panningen

Welkom bij Tandartspraktijk Rijnaars

Welkom op de website van Tandartspraktijk R.R.G.M. Rijnaars.

Wij verzorgen de tandheelkunde in de omgeving van Panningen, gemeente Peel en Maas. Om u beter van dienst te zijn, is Tandartspraktijk R.R.G.M.Rijnaars nu ook bereikbaar via Internet.

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelingen, nieuws en nog veel meer.

Naar inhoud

Huisregels

Onze huisregels

Tandartspraktijk Rijnaars en Mond & Meer Ruth Kempen en Lottie Smedts streven ernaar om u een breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod van tandheelkundige en mondhygiënische zorg en optimale dienstverlening te bieden. Om dit mogelijk te maken zijn er huisregels en voorwaarden nodig die uw rechten en plichten vastleggen.

 

  • Openingstijden en bereikbaarheid

Op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.00 uur – 17.00 uur.

Op woensdag en donderdag van 8.30 uur – 17.00 uur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 12:00 uur en van 13:30 uur tot 17:00 uur. Op donderdagmiddag zijn we vanaf 12.00 uur niet telefonisch bereikbaar.

  • Pijnklachten

Mocht u onverhoopt met een pijnklacht te maken krijgen dan vragen wij u ‘s morgens voor 9.30 uur contact met ons op te nemen. In de meeste gevallen kunnen wij u dezelfde dag nog helpen. Voor spoed- of pijnklachten buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met Tandartsenpost Eindhoven 040-3111915.

  • Herinneringsmail

Wij herinneren u aan uw afspraak door middel van een herinneringsmail. Dit is echter uitsluitend te beschouwen als extra service. U bent zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraak.

  • Annuleren van afspraken

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden brengen wij in rekening.

  • Facturering

De verwerking van onze facturen hebben wij overgedragen aan Infomedics. U ontvangt na iedere behandeling uw factuur per post of e-mail.

Voor vragen over rekeningen of gespreide betaling kunt u contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 088-6555987 of www.infomedics.nl

  • Klacht

Wij doen ons uiterste best, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u toch een vraag of een klacht, meld dit ons of stuur een e-mail naar info@tandartspraktijkrijnaars.nl. Wij helpen u hier graag mee.

Mochten wij er desondanks niet uitkomen, dan kunt u terecht bij de KNMT-klachtenregeling. www.knmt.nl/voor-patienten/help-ik-heb-een-klacht. Bij deze klachtenregeling is Tandartspraktijk Rijnaars aangesloten.

De mondhygiënisten zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de vereniging van mondhygiënisten. U vindt verdere informatie op de site van www.mondhygienisten.nl

  • Wijziging gegevens

Bij wijziging van adres of verzekering verzoeken wij u om dit tijdig door te geven aan ons en aan uw zorgverzekeraar.

  • AVG

Gevoelige informatie zal nooit zonder uw toestemming worden gedeeld. Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is.

 

Heeft u na het lezen van onze huisregels nog vragen?

Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst.